IoT-koulutus

KIINNOSTAVATKO TYÖTEHTÄVÄT
IT-ALALLA?

Ota Internet of Things haltuun ja laajenna työmahdollisuuksiasi!

Oletko miettinyt, miten sensorit keräävät tietoja esimerkiksi urheilusuorituksestasi, hissien toiminnasta tai vaikkapa pakettienkulusta? Kasvata taitojasi ja laajenna osaamistasi Internet of Thingsistä (IoT)! Osallistu 6 viikon mittaiseen Kick start IoT -valmennukseen, jossa pääset tutustumaan erilaisiin antureihin ja niiden etäkäyttöön. Kokeile erilaisia sensoreita ja opi uutta!

Ohjelma sopii hyvin aloittelijalle, mutta ohjelmoinnin perusteiden tuntemuksesta on hyötyä osallistujalle. Koulutus järjestetään OSAOn Kaukovainion yksikössä. Koulutus toteutetaan lähi- ja etätoteutuksen yhdistelmänä arkipäivisin klo 8–16, kesto on 7 tuntia/päivä. Opetus tapahtuu suomen kielellä.

Jos olet työtön työnhakija, kysy TE-toimistosta mahdollisuudestasi osallistua valmennukseen työttömyysetuudella opiskellen (esimerkiksi lyhytkestoinen opiskelu työttömyysetuudella). Valmennus on suunnattu ensisijaisesti työttömille taityöttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Koulutus on maksuton osallistujalle.

 

   KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

  • Lähtötason kartoitus
  • Ohjelmoinnin perusteet c-ohjelmointikielellä
  • IoT-tiedonsiirron perusteet
  • Ohjelmointitaitojen soveltaminen Arduinon ja erilaisten sensorien kanssa
  • Laajempien sovellusten tekeminen tietoturva huomioiden opiskelijan omana projektina (esim. antureiden dataa pilveen tallentava valvontajärjestelmä).
 
 
 
 

 

 

Janne Nurminenjanne.nurminen@osao.fi

Operaatiomalli

Prosessimalli